Flexi-JOB-Student

Dé site voor Flexi- & Studentenjobs

Plaats en promoot je vacatures in enkele klikken. 

Hoe het werkt

1. Vacature Info

Stuur je vacature omschrijving door naar Flexi-Job-student op één van deze manieren:

Online formulier – bestand of link naar de vacature omschrijving via mail

2. Kies je pakket

Kies het pakket waarmee je de vacature wil promoten en reken af via het online betalingssysteem. 

Vergeet zeker niet je facturatiegegevens toe te voegen.

3. Plaatsing online

De vacature wordt door ons nagekeken, geoptimaliseerd, online geplaatst en gepromoot volgens het gekozen pakket. 

Na afloop ontvang je de statistieken van je zoekertje.

Flexi-JOB-Student

1. Vacature info

De functieomschrijving van de flexijob of studentjob kan je aan op verschillende manieren aan ons overmaken. Belangrijk is om zo compleet en volledig mogelijk te zijn in de functieomschrijving. Hoe gedetailleerder, hoe beter het bereik zal zijn. 

Het is niet nodig of verplicht om je te registreren. Vacatures kan je plaatsen als geregistreerde gebruiker of als gast. Het voordeel om je te registreren is dat je zelf de vacature kan opvolgen in je dashboard en eventuele wijzigingen kan aanbrengen. 

De functieomschrijving van je flexijob of studentenjob kan je overmaken via het online invulformulier.  Of je kan het overmaken in een tekstdocument (Word / PDF) of een link naar de vacaturebeschrijving via mail

Flexi-JOB-Student

2. Kies je pakket

We hebben verschillende promotiepakketten waarmee je de vacature in de kijker kan plaatsen. Alle geplaatste flexi-jobs en studentenjobs worden automatisch opgenomen in Google For Jobs EN betalend gepromoot op Facebook en Instagram.

Kies je voor het Professional pakket dan wordt je vacature nog een keer extra gepromoot (meer budget) Facebook en Instagram, waardoor je doelpubliek nog meer en beter wordt bereikt.

Tot slot heb je de mogelijkheid om je flexi- of studentenjob op onze website extra in de kijker te zetten. Zo blijft je vacature gedurende de hele periode bovenaan in de lijst staan & extra in de kijker.

Kies je promotiepakket in de shop en betaal online. Het is eenvoudig, makkelijk en veilig. Vergeet je facturatiegegevens niet te vermelden voor je factuur.

Aantal dagen dat de vacature online staat.

Betaald Advertentiekanaal

Publicatie op Google For Jobs

Advertentie Instagram pagina Flexi-JOB-student

Advertentie Facebook pagina Flexi-JOB-student

Flexi-JOB-Student

Advertentie - Bereik & Statistiek

Het bereik van je advertentie is afhankelijk van het pakket dat je kiest.  Alle vacatures voor Flexi-job of Jobstudent komen op onze Facebook en Instagram pagina te staan EN worden betalend gepromoot op deze kanalen. 

Hiervan ontvang je bij afloop van de promotie een overzicht. 

 

Voorbeeld: Basic promotie Slager Quetin Hasselt

Flexi-JOB-Student

3. Plaatsing Online

We kijken de vacature na en optimaliseren waar nodig. We veranderen inhoudelijk niets aan de functieomschrijving maar zorgen ervoor dat de vacature zodanig is opgesteld zodat ze geoptimaliseerd is voor zoekmachines en zo een maximaal bereik heeft. 

De vacature verschijnt en wordt gepromoot op Flexi-JOB-student.be, Facebook, Instagram & Google For jobs. Heb je gekozen voor het Professional pakket wordt je vacature nog eens extra gepromoot op Facebook & Instagram. 

Na afloop ontvang je de statistieken van je zoekertje.

Plaats je vacature op Flexi-JOB-student.be en word opgenomen in Google For Jobs

Flexi-JOB-Student

Je Vacature op Google For Jobs?

Alle vacatures die op flexi-JOB-Student verschijnen worden automatisch opgenomen in Google for jobs. 

Google for jobs is het jobboard van Google. Je kan niet rechtstreeks een vacature posten op Google For Jobs. Het is de zoekmachine tool van Google specifiek gericht naar vacatures. Wanneer er in Google specifieke zoekopdrachten naar vacatures worden ingegeven zullen alle beschikbare vacature resultaten worden weergegeven. Google for Jobs toont alle relevante vacatures van diverse vacature websites. 

Een vacature kan enkel worden weergegeven in Google For Jobs als ze voldoet aan de technische vereisten van Google For Jobs (gestructureerde data) om opgenomen te worden. We zorgen met Flexi-JOB-Student dat ALLE vacatures voldoen aan deze vereiste.

 

Vacature plaatsen op Google For Jobs?

Ons jobplatform is zo geconfigureerd dat alle vacatures die geplaatst worden, automatisch worden opgenomen worden in Google For Jobs.  Vaak worden vacatures op verschillende jobsplatformen gelijktijdig geplaats en opgenomen in GoogleForJobs. 

Een vacature die geplaatst wordt via Flexi-JOB-Studdnt wordt steeds vertoond met het bedrijfslogo. Dit bepaal je helemaal zelf (opdrachtgever, recruteringsbureau, ….) door het bedrijfslogo aan je jobposting toe te voegen.  Om goed gevonden te worden is het van belang dat de vacature zo volledig mogelijk wordt ingevuld. 

Contacteer ons

Heb je vragen, nood aan bijkomende informatie of hulp bij het plaatsen van je vacature? Wil je op regelmatige basis vacatures promoten of heb je nood aan een oplossing op maat?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.